joi, 12 februarie 2015

Obsidian de Jennifer L. Armentrout ( Lux#1) -Recenzie

 




Trebuie sa va spun ca vroiam de foarte,foarte mult timp sa pun mana pe aceasta carte si daca as fi avut mai mult timp, as fi citit-o in engleza de acum multe luni .Dar cum tot raul spre bine, am incheiat ajungand sa o citesc pe nerasuflate chiar in romana.
Relatia mea cu acesta carte a fost inca de la inceput : "Ooo ,arata precum cartile YA reusite ,trebuie sa o citesc!!" ;caci de cand am vazut pentru prima oara coperta ,nu stiu, parca pur si simplu ma chema sa o citesc.Si cu siguranta nu m-am inselat ,cartea aceasta este o reusita din toate punctele de vedere!
De la inceputul si pana la finalul acesteia ,cuvintele au curs unele din altele, s-au impletit si au fost asezate cu multa indemanare pe filele cartii.Jennifer L. Armentrout a ajuns fara probleme in topul autorilor mei preferati si sunt incantata peste masura din cauza aceasta, pentru ca am avut norocul de a-mi incepe anul cu o carte care a ridicat mult stafeta.
Totusi , puctul forte al cartii este fara doar si poate dialogul. Este ca si cum ai urmari un meci de ping pong in timp ce citesti replicile cu care se rasplatesc protagonista si

prietenul ei foarte misterios si foarte atragator :).Au replici inteligente,amuzante ,complimente,unele care au ranit, unele care au fost de foooarte multe ori rautacioase,bine acestea sunt cele care predomina :) ,dar cu toate acestea ,ele sunt parca ,dupa mine ,cele care i-au legat pe cei doi , niciunul nevrand sa fie mai prejos decat celalalt si dovedindu-si atat siesi cat si celorlati capacitatile.
Amandoi protagonistii au suferit pierderi ,printre care si oameni dragi si foarte apropiati de sufletul lor ,incat au ajuns sa-si gaseasca sprijin unul in celalalt.
Actiunea nu a lipsit absolut deloc ,impletindu-se cu momentele in care ce-i doi se untalneau si ma lasau si mai in ceata .Chiar si personajele secundare sunt geniale ,mai ales cea mai noua si mai buna prietena a lui Katty ,Dee, care m-a impresionat intr-un mod foarte placut cu firea ei, dar si cu devotamentul pe care il are fata de toate persoanele la care tine.Oh , iar finalul ? Tot ce pot zice este ca vreau neaparat volumul doi.
  Per total , aceasta carte nu trebuie ratata de citittori pasionati de cartile ce combina tema normalului cu cea a... supranaturalului  si nici de cei carora le plac cartile
YA cu adevarat bune si de cei care vor sa-l descopere pe Daemon si adevarata lui natura:3       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!!!