luni, 15 septembrie 2014

Leapsa - Back to school

 

Aceasta este prima mea leapsa ,primita de la Lupu Diana careia ii multumesc mult de tot!Leapsa in sine e foarte interesanta si desi a aparut de ceva timp am ales special prima zi de scoala pentru a o face:))Acestea fiind zise sa incepem!

                                                       Regulile:

                1 . Incorporati imaginea tag-ului in postarea voastra.
                    2. Dati tag-ul mai departe.
                       3 . Nu mentionati aceleasi carti de doua ori.
                           4. Postati link-ul cu leapsa completata pe blogul Padeniye.  1. Română: Luați cartea preferată de anul acesta și deschideți-o la pagina 100, alineatul al treilea. Scrieți mai jos ceea ce se află acolo, menționând de unde ați luat fragmentul.
  ,,Harry,am o oarecare indoiala in legatura cu ceea ce scriu acum.Nu stiu daca e ceva bun.Daca merita osteneala..." - Adevarul despre cazul Harry Quebert de Joël Dicker (cartea astea mi-a ramas intiparita in minte de jumatate de an)
  
2. Geografie: Ați citit anul acesta (sau în decursul a doi ani) vreo carte cu o copertă verde, sau care să aibă pe ea ceva legat de natură? Dacă da, puneți o fotografie cu ea.
 Da ,,Jurnalul unui adolescent timid'' de Stephen Chbosky,buna cartea;)

                                          

3. Istorie: Vă plac bibliografiile sau cărțile care tratează ceva din istorie? Care este ultima carte pe care ați citit-o, care să urmărească astfel de subiecte?
 ,,Sisi'' de Daisy Goodwin.Cartea aceasta mi-a placut foarte mult,mai am putin si fac rost de toata seria.(Stiu ca cerinta nu cere poza,dar trebuia sa v-o arat ...e geniala)

                                                   
4. Sport: Să faci sport este un lucru benefic corpului, te împrospătează și-ți dă o stare fresh după; în ciuda faptului că ești obosit de mori, tot te vei simți mai bine. Ce carte fresh, ușor de citit, ați lecturat, și care v-a plăcut?
   Hmm...,,Uite asa arata fericirea'' de Jennifer E. Smith., am ramas uimita de cat de ''in vacanta'' m-am simtit cand o citeam,avand in vedere ca eram in timpul scolii...:)

5.Matematică: Chiar dacă matematica nu este o materie agreată de multă lume, tot trebuie să o faci, chiar dacă durează mai mult timp să o înțelegi. La ce carte ți-ar fi foarte greu să renunți, pentru a învăța?
Of Doamne , ,,Clockwork princess'' de Cassandra Clare,cartea asta mi-a ranit inimioara. 

6. Desen: Să desenzi, să pictezi, a fost mereu o activitate care te relaxa în timpul generalei, dar chiar și în liceu pentru unii. Culorile îți dădeau imaginație, așa că: Ce copertă a unei cărți o urăști din tot sufletul, și ai vrea să o schimbi, dacă ai avea ocazia? 
    Nu o urasc ,dar... 
                                          
 7. Biologie: Tuturor ne plac animalele, și nu cred că există cineva care să nu iubească un animal, oricât de drăguț sau înspăimântător ar fi el. Postați mai jos o imagine a unei cărți în care apar astfel de vietăți.

                                        

8. Engleză: Mulți cititori au în bibliotecă literatură internațioanlă, așa că presupun că printre sumedeniile de cărți, se strecoară și un autor preferat. Ce scriitor american sau englez vă place cel mai mult? Descrieți-i ideile în trei cuvinte, sau modul de-a scrie.
  Creatiile lui Emily Brontë:minunate,profunde si dureroase.


9. Muzică: Să asculți muzică este ceva relaxant, care te face să zâmbești, iar cea împletită cu cititul este cu atât mai bună. Aveți vreo carte care să vă fi făcut să cântați (la figurat) de fericire, atunci când ați terminat-o? Sau o melodie care să o fi descoperit în vreo carte? 
 ,,Itimidare'' de Penelope Douglas, mi-a placut foarte mult.

10. Dorință: Sunt ferm convinsă că există o carte pe care vă doriți foarte mult să puneți mâna. Care este aceea și de ce vreți atât de mult să o citiți? 
 ,,Spulbera-ma'' de Tahereh Mafi (volumele 2 si 3) ,le vreau, vreau!Cartea ma tine in suspans de ceva vreme ,de aceea mi le doresc asa repede.
                                              
 Gata!:)Aceasta a fost prima mea leapsa,una foarte draguta!Dar de dat mai departe nu stiu cui sa i-o mai dau,  mi se pare mie sau aproape toata lumea a facut-o? ...sunt ultima.Dar daca mai este totusi cineva care o vrea ,placerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!!!